Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berko İlaç Temsilcisi, Ace Of M.ı.c.e Ödül Töreninde Jüri Üyeleri Arasında Yer Aldı

Berko İlaç Kurumsal İletişim Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Eylem Beran, bu yıl 4.’sü düzenlenen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni’nde jüri üyeleri arasında yer aldı.Kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Berko İlaç Kurumsal İletişim Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Eylem Beran, bu yıl 4.’sü düzenlenen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödül Töreni’nde jüri üyeleri arasında yer aldı.
Kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi hedefleyen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri, bu yıl 4. kez düzenlendi. Türkiye genelinde kongre, toplantı ve etkinlik düzenleyen dernek ve şirketlerin karar vericilerinden oluşan bağımsız bir jüri heyeti tarafından adayların değerlendirildiği törende, Berko İlaç Kurumsal İletişim Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Eylem Beran jüri üyeleri arasında yer aldı.
MICE sektörün en iyilerinin ödüllendirildiği ACE of M.I.C.E. Ödülleri’yle ilgili Eylem Beran, “İlaç sektörünün ve firmamızın sürekli iş birliği içinde olduğu MICE sektörünün gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayan Ace of MICE ödüllerine, jüri olarak katkı sağlamaktan büyük mutluluk duydum. MICE sektöründeki gelişimin ilaç sektörüne de olumlu anlamda yansıdığını düşünüyorum. Fuar ve ödül töreni sayesinde MICE sektöründeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatımız oluyor, bu vesileyle Turizm Medya Grubu’nu tebrik ederim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.