Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye Personeline Stres Semineri

Bursa’nın Gemlik ilçesinde belediye personeline stres semineri verildi.Gemlik Belediyesi’nin Marmara Belediyeler Birliği ile yaptığı hizmet içi eğitim protokolü çerçevesinde düzenlenen seminere yazar Murat Tunalı konuşmacı olarak katıldı....

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye Personeline Stres Semineri
Bursa’nın Gemlik ilçesinde belediye personeline stres semineri verildi.
Gemlik Belediyesi’nin Marmara Belediyeler Birliği ile yaptığı hizmet içi eğitim protokolü çerçevesinde düzenlenen seminere yazar Murat Tunalı konuşmacı olarak katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda tertiplenen seminere belediye daire amirleri ve çalışanları katıldı.
İnsanların iş yaparken de gülmek ve mutlu olmak istediklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Tunalı, olumlu stresin insanın akümülatörü, enerjisi olduğunu vurguladı. Stresin yüksek beklentiler sebebiyle oluştuğuna dikkat çeken Tunalı, “Mutluluk ile tatmin duygusunu karıştırmayın. İletişim imkanları ve teknoloji mükemmelleştikçe, beklentiler de artıyor. Bu da tatmin duygusu ile mutluluk duygusunun karışmasına sebep oluyor. Stresin aşırısı kötüdür. Ancak stres öcü değildir. Stres verdiği enerji ile insanları bir yerlere götüren, gerçekçi beklentilerle birleştirildiğinde de başarıyı sağlayan bir enerjidir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.