Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrampaşa Devlet Hastanesinde Engelliler Etkinliği

Bayrampaşa Devlet Hastanesi, Engelliler Haftasında hastane bahçesinde bir program düzenledi. Engelli çocukların dans gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.Bayrampaşa Devlet Hastanesi, 10-16 mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayrampaşa Devlet Hastanesi, Engelliler Haftasında hastane bahçesinde bir program düzenledi. Engelli çocukların dans gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.
Bayrampaşa Devlet Hastanesi, 10-16 mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında hastane bahçesinde bir program düzenledi. Programa Başhekim Op. Dr. İbrahim Ulusoy, hastane doktorları, engelli vatandaşlar, çocuklar ve aileleri katıldı. Engelli çocukların dans gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.
Amaçlarının engelli farkındalığı oluşturmak olduğunu söyleyen Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Ulusoy, “Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu ve engelli kardeşlerimizin de hayatımızın bir parçası olduğunu hatırlamak amacıyla bu programı düzenledik. Hastanemize gelen her engelli vatandaşımızın aynı gün içerisinde tahlillerinin, tetkiklerinin, bütün tedavilerinin yapılması için yeni bir çalışma başlattık. Engelli vatandaşlarımız randevu almadan, tekrar tekrar hastaneye gelmeden aynı gün içerisinde bütün işlemlerini çözmek amacıyla hastane bünyesinde bir engelli birimi açtık. Bu birim başhekimlikte hizmete girdi. Engelli Danışma Birimi ile buraya gelen engelli vatandaşımız aynı gün içerisinde bütün işlemlerini halledebiliyor. Aynı gün içerisinde bütün tahlil ve tetkiklerini halledeceğiz” diye konuştu.
Her polikliniğin önüne engelli butonu koyduklarını anlatan Ulusoy, “Engelli vatandaşlarımız bu butona bastıklarında uyarıyla beraber ilgili arkadaşlarımız kendilerini karşılayacak. Daha sonra kendileriyle ilgilenip, ilgili polikliniklere yönlendirecek. Gerekirse onlarla birlikte işlemleri bitene kadar ilgilenecek" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.