Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Batıbay göreve başladı

Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm Dr. Fatma Özak Batıbay yeni görevine başladı.Başhekim Batıbay, "İlçeye imkanlar ölçüsünde en güzel hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirterek, devlet hastanesinin gelişmesi ve büyümesi...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başhekim Batıbay göreve başladı

Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm Dr. Fatma Özak Batıbay yeni görevine başladı.

Başhekim Batıbay, "İlçeye imkanlar ölçüsünde en güzel hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirterek, devlet hastanesinin gelişmesi ve büyümesi için üzerilerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını söyledi.

’Fatma Özak Batıbay Kimdir’

1 Mart 1984 Bolu Doğumlu, İlk-Orta ve Lise eğitimini Bolu’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Bolu 112 Acil Hizmetlerinde 2 yıl görev yaptı. Gazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde Uzmanlığını tamamladı. Sungurlu Devlet hastanesinde Çocuk Hastalıkları bölümünde 1 yıldır görev yapıyor. Evli ve iki çocuk Annesi Batıbay iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sungurlu Devlet Hastanesi yönetim kadrosu şu şekilde oluştu; "Başhekim Uzm. Dr. Fatma Özak Batıbay, Başhekim Yardımcısı Dr. Zehra Kaptanoğlu, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Gökhan Karapapak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nigar Kurt, Müdür yardımcıları Serap Buğdaylı ve Emrullah Uçakcıoğlu"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.