Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan uyarıyor, Gaziantep uymuyor

YENİ TİP KORONA VİRÜSÜN YAYILIMININ ARTTIĞI GÜNLERDE SAĞLIK BAKANI DR. FAHRETTİN KOCA’NIN HER AÇIKLAMASINDA UYARDIĞI İLLERİN BAŞINDA GELEN GAZİANTEP’TE YAPILAN UYARILAR HAVADA KALIYOR. BAKAN KOCA’NIN TEMASLI KİŞİLERİN POZİTİF VAKAYA DÖNÜŞME ORANLARININ MAYIS AYINA KIYASLA TÜRKİYE GENELİNDE 1.3 KAT ARTTIĞINI KAYDETTİĞİ SON AÇIKLAMASINDA YİNE UYARDIĞI GAZİANTEP’TE ARTIŞ HIZI TÜRKİYE ORTALAMASI İLE AYNI SEVİYEYE GELDİ.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan uyarıyor, Gaziantep uymuyor

Yeni tip korona virüsün yayılımının arttığı günlerde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın her açıklamasında uyardığı illerin başında gelen Gaziantep’te uyarılar hiçe sayılıyor.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın, temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranlarının Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 kat arttığını kaydettiği son açıklamasında yine uyardığı Gaziantep’te vaka artış hızı, Türkiye ortalaması ile aynı seviyeye geldi. Yapılan onca uyarıya ve denetimlere rağmen çok sayıda kişinin maske takmamaya devam ettiği görülürken, birçok kişi de maskeyi uygun şekilde kullanmıyor. Yoğunluğun yaşandığı alanlarda ise sosyal mesafeyi hiçe sayılıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.