Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bacak Ağrılarından Ameliyatsız Kurtuldu

Adana’da, şiddetli ağrı yaşadığı bacağında toplardamar yetmezliği ve varis bulunan sağlık teknisyeni Mesut Kızılhan, radyofrekans yöntemi ile ameliyatsız sağlığına kavuştu.Özel bir hastanede sağlık teknisyeni olarak çalışan Mesut...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, şiddetli ağrı yaşadığı bacağında toplardamar yetmezliği ve varis bulunan sağlık teknisyeni Mesut Kızılhan, radyofrekans yöntemi ile ameliyatsız sağlığına kavuştu.
Özel bir hastanede sağlık teknisyeni olarak çalışan Mesut Kızılhan (33), bacaklarında ağrı, yorgunluk, ayak bileklerinde şişlik ve uyuşma şikayetiyle Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne başvurdu. Hastanenin Girişimsel Radyoloji Servisi’nde Radyoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Murat Gedikoğlu’nun muayene ettiği Mesut Kızılhan’ın sağ bacağında toplardamar yetmezliği ve varis belirlendi.
Ameliyatsız radyofrekans yöntemi ile 1.5 saatlik bir operasyon geçiren Kızılhan, tedavinin hemen ardından taburcu edildi.
Yrd. Doç. Dr. Murat Gedikoğlu, yaptığı açıklamada, hareketsiz yaşam tarzının toplardamar yetmezliği ve varis vakalarında artışa neden olduğunu belirterek, bu rahatsızlığın bacaklarda ağrı, yanma, yorgunluk, ağırlık hissi, kaşıntı, kas krampları, ayak bileklerinde şişlik, parmaklarda uyuşma ile kendini gösterdiğini belirtti.
Hastası Mesut Kızılhan’ın da işi gereği uzun süre ayakta kaldığını belirten Yrd.Doç.Dr. Gedikoğlu, "Hastamıza tek seansta yetmezlik gösteren toplardamara radyofrekans tedavi ve varislere yönelik tedavi uyguladık. Bu işlem ameliyatsız ve ağrısız" dedi.
Taburcu edildikten sonra evine giden Mesut Kızılhan ise şikayetlerinin operasyondan birkaç gün sonra tamamen ortadan kalktığını belirtti. Kızılhan, “Gece uyuyamıyordum, yanma ve kramplardan hayatım kabusa dönmüştü. Sağlık teknisyeniyim, mesleğim gereği sürekli ayakta ve yoğun çalıştığım için ortaya çıktı hastalığım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.