Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Azerbeycanlı Hasta Batman’da Şifa Buldu

Azerbaycanlı Rahila Pcazealıyeva isimli hasta 27 yıldır çeşitli ilaç tedavilerine rağmen geçmeyen mide yakınmaları nedeniyle Batman’da başvurduğu özel bir hastanede bir günde sağlığına kavuştu.Yıllardır devam eden midede ekşime, yanma,...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycanlı Rahila Pcazealıyeva isimli hasta 27 yıldır çeşitli ilaç tedavilerine rağmen geçmeyen mide yakınmaları nedeniyle Batman’da başvurduğu özel bir hastanede bir günde sağlığına kavuştu.
Yıllardır devam eden midede ekşime, yanma, ağıza acı su gelmesi, baş ağrısı, ses kısıklığı nedeniyle birden fazla doktora başvurduğunu ve hemen her çeşit mide koruyucu ilaç kullandığını ifade eden Azerbaycanlı Rahila Pcazealıyeva, “27 yıldan beri çektiğim bu hastalık nedeniyle gitmediğim doktor kalmadı. Şiddetli baş ağrısı nedeniyle nöroloji uzmanına, ses kısıklığı nedeniyle KBB uzmanına, kronik öksürüklerim nedeniyle göğüs hastalıkları uzmanına hatta özellikle geceleri gelen kalp çarpıntısı ve göğüs ağrısı nedeniyle kardiyoloji uzmanına başvurdum. İlaç kullandığımda şikayetlerim geriliyor ancak kestiğimde tekrar başlıyordu. Yıllarca kullandığım ilaçların vücuduma bıraktığı yan etkiler bir tarafa doğru dürüst yiyememek sürekli diyet yapmak zorunda olmak çok kötü bir duygu. Batman Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan yeğenim özel bir hastaneye götürdü. Burada yapılan başarılı operasyonla sağlığıma kavuştum” dedi.
"AMELİYATTAN SONRA DÜNYAYA YENİ GELDİM"
Ameliyattan sonra dünyaya yeniden geldiğini ifade eden hasta Rahila Pcazealıyeva “Ameliyat o kadar rahat ve konforlu geçti ki, aynı gün yemeğimi yedim, yıllardır yiyemediğim sabah kahvaltımı yaptım ve ertesi gün taburcu edildim. Doktorum ameliyattan sonra tüm mide koruyucu ilaçlarımı da kesti. Artık ilaçlara da mahkum değilim” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.