Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AVM’de annelere emzirme semineri

VM Medical Park Bursa Hastanesi ve bebek ürünleri satan bir firmanın işbirliğiyle Bursa’daki bir alışveriş merkezinde emzirme ve bebek bakımı semineri düzenlendi.Alışveriş merkezinde düzenlenen seminere bebeği olan ve bebek bekleyen aileler...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AVM’de annelere emzirme semineri
VM Medical Park Bursa Hastanesi ve bebek ürünleri satan bir firmanın işbirliğiyle Bursa’daki bir alışveriş merkezinde emzirme ve bebek bakımı semineri düzenlendi.
Alışveriş merkezinde düzenlenen seminere bebeği olan ve bebek bekleyen aileler büyük ilgi gösterdi. VM Medical Park Bursa Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Nureddin Vurgun ve yeni doğan hemşiresi Çiğdem Özel emzirme, bebek bakımı ve annelik ile ilgili bilgiler paylaştı. İlk altı ay sadece anne sütünün yeterli olduğunu belirten uzmanlar, annenin beslenmesiyle ilgili önemli ipuçları verdi. Emzirme teknikleri, faydalı gıdalar, anne psikolojisi gibi konuların yer aldığı sohbette yaşam koçu Şeyda Coşkun ve VM Medical Park Bursa Hastanesi yeni doğan hemşiresi Çiğdem Özel de kendi annelik tecrübelerini annelerle paylaştı.
Katılımcıların dikkatlice takip ettiği seminerin ardından aileler arasında yarışma yapıldı. Oto koltuğu bağlama ve bebek bezi değiştirme yarışmaları sonucunda izleyiciler çeşitli hediyeler kazandı.
Yeni doğan bebekler için en iyi gıda olan anne sütüne dikkat çekilen Emzirme Haftası’nda, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle anne ve anne adaylarını bilgilendiriliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.