Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atlı Terapi Merkezi açılışa hazırlanıyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi’nin Atla Terapi Merkezi projesi hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’e bilgi verdiKartepe’nin Karatepe Mahallesi’nde yapılan “Atla Terapi Merkezi” açılışa hazırlanıyor....

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atlı Terapi Merkezi  açılışa hazırlanıyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi’nin Atla Terapi Merkezi projesi hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’e bilgi verdi

Kartepe’nin Karatepe Mahallesi’nde yapılan “Atla Terapi Merkezi” açılışa hazırlanıyor. Engelli bireylerin tedavisi için hizmet verecek olan merkez, bölgedeki sağlık turizmine de katkı verecek. “Engeller Atla Aşılıyor, Umutlar Taşınıyor” sloganıyla sürdürülen çalışmalar bitme noktasına geldi. Atla Terapi Merkezi sayesinde; kas ve gelişme hastalıkları, down sendromu, otizm gibi hastalıkların tedavisinde atla terapi yöntemi kullanılacak.

Yapımı tamamlanan Atla Terapi Merkezi’nde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman inceleme yaptılar. Başkan Üzülmez tarafından Atla Terapi Merkezi hakkında bilgi verildi.

Milletvekili Zeki Aygün’e bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe, Kocaeli hatta ülkemiz için bir önemli proje olan Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’mizin bittiği güne geldik. Yaklaşık 1.5 milyon TL’lik bir yatırım halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Burada engelli evlatlarımızın eğitimlerine katkı verilecektir. Atla terapi bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Burada hem açık hemde kapalı alanlarımız vardır. Hasta yakınları ve misafirlerinin dinleneceği alanlarımız hazırlandı. Hobi amaçlı at binmek isteyenlere de hizmet verilecektir. Asıl amacı sağlık olan yanında dinlence ve turizmi katan Türkiye’nin engelliler alanında ki konusunda yatırımların en önemlilerinden biridi. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.