Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ameliyat Oldu, Sol Eline Tekrar Kavuştu

Sol elinde ağrı ve hareketsizlik şikayetleriyle hastaneye başvuran Ümmügülsüm Sırasöğüt, bir saatlik operasyonla eski sağlığına kavuştu.47 yaşındaki ev hanımı Sırasöğüt, bundan 2 yıl önce sol elinden tendon ameliyatı oldu. Ameliyat...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sol elinde ağrı ve hareketsizlik şikayetleriyle hastaneye başvuran Ümmügülsüm Sırasöğüt, bir saatlik operasyonla eski sağlığına kavuştu.
47 yaşındaki ev hanımı Sırasöğüt, bundan 2 yıl önce sol elinden tendon ameliyatı oldu. Ameliyat sonrasında mutlaka yapması gerek kültür fizik hareketlerini oğlunun bakıma muhtaç olması nedeniyle aksatan Sırasöğüt’ün sol elinin üç parmağı hareketsiz kaldı.
Parmakların hareketsiz olmasından ötürü eklem yerlerinde kireçlenme ve bozulma gerçekleşen Ümmügülsüm hanım hem ağrı çekiyor hem de elini kullanamıyordu. Özel Gözde İzmir Hastanesi’ne başvuran Sırasöğüt, oğlunun vefatının ardından ameliyat olmaya karar verdi ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op Dr. Koray Çamurdan tarafından tekrar muayene edildi.
Başarılı geçen ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Koray Çamurdan, “Hastamızın sol eli uzun süre aynı durumda kaldığı için eklemlerde kireçlenme ve bozulmalar olmuş. Yapılan operasyonda hastamızın öncelikle kemik uçları temizlendi ve silikon protez uygulandı. Ameliyatın ardından hastamızın eli normal şekline kavuştu. Bundan sonra da fizik tedavi seanslarına devam edecek. 1 buçuk ay içinde elini eskisi gibi kullanabilecek” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.