Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alışveriş Merkezinin Ortasında Egzersiz Yaptılar, Müşteriler Şaştı Kaldı

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Fizyoterapist Bölümü öğrencileri ’Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’ kapsamında alışveriş merkezinin ortasında egzersiz yaptı. Karşılarında spor yapan öğrencileri gören...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alışveriş Merkezinin Ortasında Egzersiz Yaptılar, Müşteriler Şaştı Kaldı
Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Fizyoterapist Bölümü öğrencileri ’Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü’ kapsamında alışveriş merkezinin ortasında egzersiz yaptı. Karşılarında spor yapan öğrencileri gören müşteriler hem şaşırdı, hem eğlendi.
Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Fizyoterapist Bölümü öğrencileri ’Dünya Sağlık İçin Hareket Et’ günü kapsamında farklı bir etkinliğe imza attı. Esas 67 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin giriş katında düzenlenen etkinlik müşterileri şaşkına çevirdi. İnaktivite, obezite ve beslenme bozukluklarından kaynaklanan sıkıntılara karşı düzenlenen egzersiz programı müşterileri de eğlendirdi. Yaklaşık 20 öğrencinin yaptığı egzersiz hareketlerini vatandaşlar büyük ilgiyle izledi.
İnaktivitenin olumsuz etkilerini azaltmak ve ’Dünya Sağlık İçin Hareket Et’ gününe vurgu yapmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğretim Üyesi Eda Akbaş, "Fizyoterpi öğrencilerini yetiştiriyoruz. Genç fizyoterapist adaylarımız. Halkın için onlarla birlikte olabildiğince inaktivitenin olumsuz etkilerini azalmaya yönelik, onların katılımına yönelik bir egzersiz programı hazırlamak istedik. Hem toplumsal bakış açılarını gelişmek için, hem de halkımızın inaktivite, obezite ve beslenme bozukluklarından kaynaklanan bütün sıkıntılarına çözüm niteliğinde olan egzersizi böyle bir günde ön plana çıkartmak istedik" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.