Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akbaş: “Türkiye estetik konusunda cazip bir ülke”

Estetik Ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.dr. Hayati Akbaş, Estetik Cerrahi Konusunda Dünyanın En Cazip Ülkelerinden Bir Tanesinin Türkiye Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akbaş: “Türkiye estetik konusunda cazip bir ülke”
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, estetik cerrahi konusunda dünyanın en cazip ülkelerinden bir tanesinin Türkiye olduğunu söyledi.
Estetik cerrahi konusunda Türkiye’nin Avrupa’nın çok ilerisinde olduğunu belirten FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, “Estetik cerrahi konusunda Türkiye dünyanın en cazip ülkelerinden bir tanesidir. Dünyanın değişik ülkelerinden Avrupa başta olmak üzere Azerbaycan, Rusya, Dubai, Suudi Arabistan gibi dünyanın değişik ülkelerinden çok sayıda insan estetik ameliyatları için Türkiye’yi tercih ediyorlar. Bunların en önemli sebeplerinden bir tanesi Türkiye estetik cerrahi konusunda hem de güzelleştirme cerrahisi konusunda dünyanın en ileri 3 ülkesinden bir tanesidir. Estetik konusunda Türkiye, Avrupa’nın çok ilerisindedir. İnsanların Türkiye’yi tercih etmesinin diğer nedeni ise fiyat olarak, ekonomik olarak Türkiye’nin daha iyi olmasıdır. Bir operasyon Amerika’da 10 bin dolar iken Türkiye’de bu rakam 3’te 1 fiyatına hatta 4’te 1 fiyatına olabilmektedir. Avrupa ile kıyaslandığında ise yarı yarıya fiyat farkı vardır. Yani Türkiye daha ekonomiktir” dedi.
Yurt dışından gelen estetik hastaların Türkiye’yi kalitesinden ve fiyatlarından dolayı tercih ettiğinin altını çizen Akbaş, “Estetik olmak isteyen insanların aradığı 2 neden vardır. Bunlar kaliteli bir yer ve fiyatlardır. Yurtdışından Türkiye’ye gelen estetik hastalar daha çok ekonomik gelirleri biraz daha iyi, eğitim düzeyi yüksek, araştırmayı ve gezmeyi seven insanlardır. Bu insanlar Türkiye’nin estetik konusunda başarılı bir ülke olduğunu ve fiyatların da ekonomik olmasından dolayı bizi tercih ediyorlar. Estetik hastaları genellikle saç ekimi yapmayı düşünenler, yüz gençleştirmeyi düşünenler, burun estetiği, göğüs estetiği, karın germe ve birden fazla ameliyat yaptırmayı düşünenlerdir. Bunlar ciddi bir şekilde nerede ve kime ameliyat olmaları konusunda araştırma içerisine giriyorlar. Bu konuda Türkiye onlar için cazip bir ülke oluyor. Türkiye’de de birkaç şehir estetik konusunda ön plana çıkıyor. Bunlar da İstanbul, Samsun ve Antalya’dır. Diğer şehirlerimize de yurt dışından estetik olmak için hasta gelmektedir ama en fazla bu 3 şehre geliyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.