Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acıbadem Ankara Hastanesi’nden “Dünya Sağlık İçin Hareket ET Günü” Etkinliği

Acıbadem Ankara Hastanesi, 10 Mayıs “Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü”ne dikkat çekmek için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nural Aydın ve uzman fizyoterapistler eşliğinde “Medikal Pilates Etkinliği” düzenledi.Sağlık...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Acıbadem Ankara Hastanesi, 10 Mayıs “Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü”ne dikkat çekmek için Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nural Aydın ve uzman fizyoterapistler eşliğinde “Medikal Pilates Etkinliği” düzenledi.
Sağlık için düzenli olarak spor yapılmasının önemini vurgulayan Acıbadem Ankara Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nural Aydın, günlük uygulanması gereken esneme egzersizleri hakkında detaylı bilgi verdi.
Mevcut olan fiziksel ağrıları kaldırmaya yönelik uygulanan medikal pilates, boyun fıtığı, bel fıtığı, skolyoz gibi boyun ve omurga rahatsızlıkları gibi duruş bozukluklarının ortadan kaldırılmasına destek oluyor. Kişiye özel uygulanan medikal pilateste bireylerin şikayetleri değerlendirildikten sonra ağrıları azaltmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor. Kas gücü ve esnekliği arttırmanın yanı sıra fiziksel kuvveti destekleyen medikal pilates, hamilelik döneminde de anne adaylarının en çok tercih ettiği spor çalışmalarının başında yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.