Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 Yıl Sonra Eski Sağlığına Kavuştu

Çanakkale’de 3 yıldır böbrek yetmezliği yaşayan Züleyha Özel, organ nakliyle sağlığına kavuştu.2 çocuk annesi 43 yaşındaki Züleyha Özel, 3 yıldır böbrek yetmezliği çekiyordu. Yıllardır şehir şehir dolaşarak böbrek sırası bekleyen...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 Yıl Sonra Eski Sağlığına Kavuştu
Çanakkale’de 3 yıldır böbrek yetmezliği yaşayan Züleyha Özel, organ nakliyle sağlığına kavuştu.
2 çocuk annesi 43 yaşındaki Züleyha Özel, 3 yıldır böbrek yetmezliği çekiyordu. Yıllardır şehir şehir dolaşarak böbrek sırası bekleyen Özel’e şans 3 yıl sonra kendi yaşadığı şehirde güldü. Züleyha Özel’in umutla beklediği uygun böbreğin bulunduğu haberi Çanakkale’nin Kepez beldesindeki ÇOMÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden geldi. Balıkesir’in Gönen ilçesinde beyin ölümü gerçekleşen Emine Çiftçi’nin böbreği başarılı bir operasyonun ardından Züleyha Özel’e nakledildi.
ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakil Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Faruk Özkul, “Hastamız iki çocuk annesi. Özellikle istediği kadar su içemediği ve çocuklarıyla yeterince vakit geçiremediğinden dolayı üzülüyordu. Artık nakledilen yeni böbreğiyle bunları rahatça yapabilecek. Buna vesile olduğumuz için biz de çok sevinçliyiz” dedi.
Organ nakli ile sağlığına kavuşan Züleyha Özel ise, “Artık evimde çocuklarımla mutlu bir şekilde olacağım. Böbrek yetmezliğinden dolay böbrek nakli için başvurduk. Başvurumuz gerçekleşti. İki aydır çocuklarımı göremiyordum. Çok şükür çocuklarımı tekrar göreceğim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.