Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25 yıllık hastalığından kurtuldu

Kıbrıs’ta yaşayan Salih Kurtel, 25 yıldır çektiği şeker hastalığından Dr. Muzaffer Al’ın başarılı operasyonu sayesinde kurtuldu.Kıbrıs’ın Lefkoşa şehrinde yaşayan ve 25 yıldır şeker hastası olan emekli 75 yaşındaki Salih Kurtel,...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
25 yıllık hastalığından kurtuldu
Kıbrıs’ta yaşayan Salih Kurtel, 25 yıldır çektiği şeker hastalığından Dr. Muzaffer Al’ın başarılı operasyonu sayesinde kurtuldu.
Kıbrıs’ın Lefkoşa şehrinde yaşayan ve 25 yıldır şeker hastası olan emekli 75 yaşındaki Salih Kurtel, bu hastalıktan kurtulmak için Samsun’da Büyük Anadolu Hastanesi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al ile irtibata geçerek ameliyat oldu.
Şeker hastalığından kurtulduğunu belirten Kurtel, “Şeker hastalığından dolayı gözlerim bozulmaya başladı. Ayaklarıma sızı vuruyordu. Şekerim 200-240 arasında değişiyordu. Daha sonra şeker hastalığından kurtulmak için internet üzerinde araştırma yaparak Dr. Muzaffer Al’a ulaştım ve ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat olduktan sonra kısa bir süre içerisinde çok büyük değişiklikler oldu. Ameliyattan sonra şekerim 130-150’lere kadar düştü. Enerjim yerine geldi. Gözlerim biraz daha iyi görmeye başladı. Daha önceden şeker hastalığından dolayı yiyemediğim ve kokusu ile yetindiğim yemekleri şimdi gönül rahatlığı ile yiyebiliyorum. Bu ameliyatı bütün şeker hastalarına tavsiye ediyorum. Dr. Muzaffer Al ve ekibi, benim ameliyatımla çok ilgilendi. Doktorumdan çok memnunum” dedi.
Kurtel’e kapalı yöntemle metabolik cerrahi uyguladıklarının altını çizen Büyük Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al, “Salih bey Kıbrıs’tan bize gelen hastamız. 25 yıldır şeker hastası idi. Hastamızın ameliyat öncesi gerekli hazırlıklarını yaptıktan sonra laparaskopik yani kapalı yöntemle metabolik cerrahi yani tip 2 şeker hastalığı ameliyatı uyguladık. Ameliyat sonrası 4 günde insülin ve ilaçlarını bırakmış olarak taburcu ettik. Hastamızın bundan sonra takipleri metabolik cerrahi ekibimiz tarafından sürdürülecektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.