Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2016 yılı Altın Havan Eczacılık Kurumu Ödülü Anadolu Üniversitesi’ne geldi

Novi Medya Merkezi Yayın Grubu’nun üyesi olan Eczacı Dergisi çerçevesinde kurumsal inşasını gerçekleştiren "Altın Havan Ödülleri" bu yıl yedinci kez sahiplerine kavuştu. Bireysel ve kurumsal kategorilerde pek çok alanda sahiplerini bulan...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2016 yılı Altın Havan Eczacılık Kurumu Ödülü Anadolu Üniversitesi’ne geldi
Novi Medya Merkezi Yayın Grubu’nun üyesi olan Eczacı Dergisi çerçevesinde kurumsal inşasını gerçekleştiren "Altın Havan Ödülleri" bu yıl yedinci kez sahiplerine kavuştu. Bireysel ve kurumsal kategorilerde pek çok alanda sahiplerini bulan ödüller kapsamında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, "Eczacılık Kurumu Ödülü"ne layık görüldü.
Fakülte olarak bu ödüle layık görülmüş olmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Öztürk: “Kurumu kurum yapan içindeki çalışanlarıdır, insan faktörüdür. Çalıştığınız kaliteli insanlarla ne kadar profesyonelce iş yaparsanız, o kadar iyi bir kurum olursunuz. Benim kurum kültürü anlayışım budur” ifadelerini kullandı.
Ödülün önemini bir eczacılık kurumuna ya da bir eczacılık fakültesine kurum olarak verilen tek ödül olmasıyla açıklayan Öztürk şunları söyledi;
"Tubitak, Eczacıbaşı gibi kurumlar tarafından kişilere verilen ödüller var ancak kurum anlamında ilk defa böyle bir ödül veriliyor. Bu ödülün arka planında ise Akreditasyon Belgesi’nin çok önemi var. Türkiye’nin akredite olan ilk yedi eczacılık fakültesinden birisiyiz ve şu anda otuz eczacılık fakültesinden sadece on tanesinde bu belge bulunuyor.”
Bununla birlikte fakültenin akredite olması ve ardından gelen Altın Havan ödülüne yönelik kurum olmanın gerekliliklerini oluşturan koşullardan; bina, öğretim üyesi, uygulama alanları, yazılı kurum kültürü gibi başat koşullara değinen Öztürk, fakültenin ödülü hak etmesinde payı olan herkese teşekkürlerini de iletti.
Altın Havan Eczacılık Ödülleri 21 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek bir organizasyonla sahiplerini bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.