Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10 Yıldır Ağrı Çektiği Kistten Kurtuldu

Karnında bulunan kistten dolayı 10 yıldır şiddetli ağrı çeken ve bir türlü tedavi edilemeyen 7 çocuk annesi Sevim Gencer (46), Elazığ’da sağlığına kavuştu.Muş’un merkez Yarpuzlu köyünde oturan 7 çocuk annesi Sevim Gencer çikolata...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karnında bulunan kistten dolayı 10 yıldır şiddetli ağrı çeken ve bir türlü tedavi edilemeyen 7 çocuk annesi Sevim Gencer (46), Elazığ’da sağlığına kavuştu.
Muş’un merkez Yarpuzlu köyünde oturan 7 çocuk annesi Sevim Gencer çikolata kistinden dolayı yaklaşık 10 yıldır şiddetli karın ağrısı çekiyordu. Gencer, ağrılarının geçmemesinden dolayı Muş’ ta bir hastanede ameliyata alındı. Fakat bağırsaklar ve rahmin tamamen yapışmasından dolayı ameliyatı yapılamayarak, karnı yeniden kapatıldı. Bunun üzerine doktor aramasına giren Gencer, Medical Park Elazığ Hastanesi Kadın Doğum Uzman Op. Dr. Sami Güngör’e ulaştı.
Hastaneye gelerek, 9 ay ilaç tedavisi gören Gencer, daha sonra doktor Güngör tarafından ameliyata alındı. Ameliyatta yapışıklıklar giderilerek, rahim ve yumurtalıkları alınan Gencer sağlığına kavuştu.
Eşinin 10 yıldır çok acılar çektiğini ve sabahlara kadar yatmadığını belirten Aydın Gencer, “Hep battaniyenin içinde geziyordu ve kendinde değildi. Muş’ta bir tedavi geçirdi. Ameliyatı başarısız oldu. Açıp baktılar ve ağır gelir biz bunu yapamayız deyip geri kapattılar. Bizde geldik aradık taradık Medical Park Elazığ Hastanesinden Dr. Sami Güngör’ün bilgilerini aldık ve yanına geldik. Gereken neyse yaptı ve tedavi etti. En son çare ameliyat yapacağım dedi. Çok şükür başarılı bir ameliyat oldu ve şuan çok iyi” dedi.
Hastasının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Medical Park Elazığ Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Sami Güngör, “Hasta çikolata kisti nedeniyle 10 yıldır ağrıları olduğunu söylüyordu. Muş’ta bir ameliyat geçirmiş ama ne yazık ki devam edememişler ve kapatılmış. Biz 9 ay ilaç tedavisi verdik. İlaç tedavisine cevap vermeyince ameliyata karar verdik ve gerçekleştirdik. Gayet güzel ve başarılı bir ameliyat oldu. Bu çikolata kisti hastanın rahim ve bağırsaklarını komple yapıştırmıştı. Bu yüzden çok şiddetli ağrılar çekiyordu. Ameliyat gerçekten zorlu bir ameliyattı. Yapışıklıkları giderdik. Rahmini yumurtalıklarla beraber başarılı bir şekilde aldık” diye konuştu.
Sağlığına kavuşan Gencer, taburcu edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.