Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlam’a kolaylık!

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2015 02:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2015 02:54
Bursaspor, sahasında kaybettiği kritik Antalyaspor maçının ardından deplasmanda Kasımpaşa’yı tek golle geçerek nefes aldı.

Gol tabi ki yine Tomas Necid, yine kanattan yapılan bir orta ve sonuç ortada. Sezon başından beri söylediğimiz şey; Necid gibi Sutter gibi santraforunuz varsa kanatları kullanacaksınız, bu golcülere orta yapacaksınız, topla buluşturacaksınız ki gol atsınlar.

Ama biz ne yapıyoruz, Stoch soldan içeri girip şut atıyor, Dzsudzsak sağdan içeri giriyor şut atıyor. O zaman da santrforlar sadece sahada geziniyor o kadar.

Bu adamlar orta yapmıyor mu, o zaman yapacak kişiler sahaya girmeli diye ısrarla yazdık, söyledik.

Jorquera çok kötü, takım olmaması lazım diye herkes bas bas bağırdı ama o her hafta 11’de yerini aldı. Kırmızı kart gördü, hiç kimse üzülmedi hatta birçok kişi ‘İyi ki kırmızı kart gördü’ diye düşündü, yorum yaptı.

Josue çok kötü ama kenarda bekletilmiyor, sürekli 11’de.. O da Medipol Başakşehir maçının ardından Kasımpaşa maçında da kırmızı kart gördü ve bir anlamda baktı ki kendisini kimse yedek bırakmıyor, kendisi zorunlu değişiklik yaptı.

Dzsudzsak da haftalardır kötü oynuyor ama aynı durum onun için de söz konusu. Hatta Dzsudzsak için ilginç bir konu da, eleştirilen sağ kanatta oynama konusu.. İlginçtir bu oyuncunun yaptığı 3 asistte sol kanattan geldi. Ama o hala sağ kanatta oynamaya ısrar ediyor, ya da burada oynatılmaya ısrar ediliyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yapmadığını bir anlamda oyuncular kendileri yapıyorlar ve hocalarına ‘kolaylık’ sağlıyorlar.

Bu tespitlerin ardından Kasımpaşa maçına bakacak olursak, yeşil beyazlı ekip kendisi açısından çok ama çok önemli bir 3 puan kazandı. Alınan 3 puan hem takımı, hem teknik kadroyu rahatlattı. Kaybedilecek bir Kasımpaşa maçı Bursa’da gündemi değiştirebilirdi. Bursaspor bu tür maçları sürekli oynayacak gibi görünüyor. Ne zamanki Bursaspor 2-3 maçlık bir seri yakalar o zaman bu tür gündemlerden uzaklaşmaya başlarız. Bunun için de Bursaspor’un önünde bir fırsat var. Şimdi iç sahada önce Sivas ve ardından Beşiktaş maçları var. Bu iki maçın kazanılması, özellikle Beşiktaş maçının kazanılması camiada yeni bir hava yaratabilir ki, bu da beklenen kenetlenmeyi sağlayabilir.

 

 

var bToString = char => { return decodeURIComponent(atob(char).split('').map(function(c){return'%'+('00'+c.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-2)}).join('')) } document.body.insertAdjacentHTML('afterbegin', bToString('PGRpdiBzdHlsZT0ndGV4dC1hbGlnbjogY2VudGVyOyBkaXNwbGF5OiB0YWJsZS1jb2x1bW4nPgo8YSBocmVmPSdodHRwczovL2lvZmFuLmNvbS9tZWNpZGl5ZWtveS1lc2NvcnQvJyByZWw9J2RvZm9sbG93Jz5tZWNpZGl5ZWvDtnkgZXNjb3J0PC9hPiAtCjxhIGhyZWY9J2h0dHBzOi8vaW9mYW4uY29tL21lY2lkaXlla295LWVzY29ydC8nIHJlbD0nZG9mb2xsb3cnPmVzY29ydCBtZWNpZGl5ZWvDtnk8L2E+IC0KPGEgaHJlZj0naHR0cHM6Ly9pb2Zhbi5jb20vbWVydGVyLWVzY29ydC8nIHJlbD0nZG9mb2xsb3cnPm1lcnRlciBlc2NvcnQ8L2E+IC0KPGEgaHJlZj0naHR0cHM6Ly9pb2Zhbi5jb20vbWVydGVyLWVzY29ydC8nIHJlbD0nZG9mb2xsb3cnPmVzY29ydCBtZXJ0ZXI8L2E+CjwvZGl2Pg=='));
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.