Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabır törpüsü!

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2019 00:00

Beraberliklerden bana artık fenalık geldi. Yeter artık. Yeter be kardeşim. 1-1 nereye kadar. Bakın bu kaybedilen 3 puanları mumla arayacağız. Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık, Kayserispor'u 10 kişi yenemedik. E pardon da biz hangi takımı yeneceğiz. Yeneceksin kardeşim yeneceksin. Bütün Bursa Göksel'in söylediği "sabır sabır ya sabır" şarkısını hep bir ağızdan seslendirir oldu. Sabretmek de bir yere kadar. 3 maç 3 beraberlik. Bu takım sabır törpüsü oldu adeta.

Beraberliklere tav olmuş gibi görünsek de aslında durum hiç de öyle değil. Yitip giden puanlar, bizi aşağıya daha fazla yakınlaştırıyor. Tehlike çanları yavaştan yavaştan çalmaya başlıyor. Önlem alınmalı alınamıyorsa da gidilmeli. Gayet net.

Kaçırdığımız puanları lig sonunda aramayız inşallah.  Böyle devam edersek freni boşalmış otomobil gibi kendimizi bir anda uçurumun dibinde buluruz. Bu takımın el frenine ihtiyacı var. Başkan olarak gerekeni yapmalısınız. Taşın altına elinizi değil gerekirse kayanın altına gövdenizi koymalısınız. Bu transferleri gerçekleştirmelisiniz. Yoksa halimiz harap.

Samet Hoca'yı seviyor ve destekliyorum.

 Lakin Kayseri maçında neleri, neden yaptığıyla alakalı hiç bir fikre sahip değilim. Golün mimarı Lima'yı çıkarıp Sakho'yu oyuna almak gerçekten mantık dışı. Ki Lima'da bu karara tepki gösterdi. Bütün tercihleri eleştiriyi hak ediyor Samet Hocanın. Kafası epey karışık gibiydi. Sosyal platformlarda bazı yorumlara denk geldim. Samet Hoca'nın bu anlaşılmaz kararlarının arkasında yönetime "transfer şart "mesajı vermek istediği yönündeydi. Ben pek öyle düşünmesem de olma ihtimali de yüksek. Yoksa bu tuhaf kararlar neden alınsın ki?

Taraftar yine saç baş yoldu. Galibiyete hasret kaldılar. Ali Ay'ı istifaya davet etti. E haksız da sayılmazlar. 3 puansız geçen haftaların onları düşme potasına sokma ihtimali karşısında tedirgin ve huzursuzlar. Yaşadıkları onca kötü tecrübenin ardından artık gülen taraf olmak istiyorlar. Sayın Ay, koltukta oturmak da ısrarcısınız anlaşıldı. Lakin ciddi şekilde önlemler almalısınız. Akışına bırakırsanız bu takım yine düşme potasına girer. Tam 11 maçtır berabere kalıyoruz. Bu takıma zamanında takviye yapılmış olsaydı çok daha farklı konulardan bahsediyor olacaktık. Golcü almalısınız. Bunu anlayabilmeniz için daha ne yaşanması gerekiyor acaba? Samet Hoca da elindeki kadroyla bu kadarı başarabiliyor. Yetenekli iş bitirici oyuncu yok.

Sabrın sonu selamettir diyoruz ya hani, böyle devam edersek durum pek de öyle olmayacak gibi duruyor... Paraşütsüz ineriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.