Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Puan güzel olur!

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2018 13:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 13:43

Bursaspor lige verilen milli maç arasının ardından 9.haftanın açılış maçında bu akşam Galatasaray ile karşı karşıya geliyor.

Rakip güçlü, kadrosu etkili ama golcü sıkıntısı yaşıyor. Bursaspor’da uzun bir aradan sonra ligde ilk galibiyetini aldı ve rahatladı.

Yeşil beyazlı ekip için en büyük dezavantaj rakibine karşısı son yıllarda maç kazanamaması. 16 maçtır rakibi karşısında üç puanı bir arada göremeyen Bursaspor, bu akşam bir anlamda bu şanssızlığını kırmak için çıkacak sahaya.

Yeşil beyazlı ekipte Tunay Torun sakatlıktan çıktı. Badji’nin cezası sona erdi. Kadro dışı bırakılan Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp affedildi. Böylece orta alanda dört isim geri dönüş yaptı. Buna karşısında Saivet’in sakatlığı sürüyor.

Teknik direktör Samet Aybaba’nın kanatta Tunay’ı ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Affedilen Furkan’da kendisine ilk 11’de yer bulacak isimlerden biri duruyor. Bakalım Samet Hoca zorlu mücadelede sahaya nasıl bir kadro sürecek, merakla bekliyoruz.

Sonuçta sahaya nasıl bir kadro çıkarsa çıksın, öncelikle iyi mücadele olmalı, kora kor bir oyun olmalı ki puan ya da puanlar gelsin. Bursaspor’dan tüm camie ve yeşil beyaza gönül verenler böylesine bir mücadeleyi futbolculardan bu akşam bekliyor.

Ne diyelim, hadi hayırlısı, galibiyet süper olur ama puan da güzel olur hani..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.