Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zırhlıoğlu, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Yıldırım ilçesi muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.Seçim çalışmalarına devam eden Zırhlıoğlu, Yıldırım ilçesi muhtarlarıyla Barış Manço Kültür Merkezinde kahvaltıda bir araya geldi....

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Yıldırım ilçesi muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.
Seçim çalışmalarına devam eden Zırhlıoğlu, Yıldırım ilçesi muhtarlarıyla Barış Manço Kültür Merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. Yıldırım ilçe teşkilatının düzenlediği kahvaltıda muhtarlarla buluşan Zırhlıoğlu, "Biz muhtarlarımızın genel sorunlarını sahada gezerken dinliyoruz. Yıldırım ilçesindeki muhtarlarımızla kahvaltıda buluşup topluca değerlendirme yaptık. Yaptığımız değerlendirmede gördük ki muhtarlarımızın tüm yetkileri elinden alınmış. Apoletleri sökülmüş mahallede görev yaparken kendi sıkıntılarını çözmekten aciz hale getirilmiş. Bu durumun yeniden düzeltilmesi lazım. MHP iktidarında mahalle ve köy muhtarları eski gücüne kavuşacak. Muhtarların mali imkansızlıkları giderilecek. Bu toplantıda muhtarlarımıza MHP iktidarımızda yapacaklarımız anlattığımızda muhtarlarımız mutlu oldu. Muhtarlarımızın bize ciddi destek vereceklerini umut ediyoruz. Çünkü 13 yılın yorgun ve tükenmiş iktidarının Türk milletine ve muhtarlarımıza vereceği birşey kalmamıştır. Umut ediyorum ki 7 Haziran bir nöbet değişiminin başlangıcı olacaktır. Biz bu milletin bu kadarını da hak etmediğini düşünüyoruz. 7 Haziran çekilen zahmetlerin sona ereceği gün olacak" dedi.
MHP 46 yıllık siyasi bir iktidar olduğun ve Türk milletine hep doğruları söylediğini ifade eden Zırhlıoğlu, "Zaman zaman bu doğrular siyaseten aleyhine olmuşsa da bu doğruları söylemekten hiç imtina etmedi. Bundan sonrada bu böyle devam edecek. Biz yapabileceklerimizi tek tek anlatıyoruz. Milletimizin tekrar doğrulması ve nefes alması lazım. Biz bizimle yürü Bursa diyoruz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.