Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeybekci: Artık Türkiye, 'başkaları ne der acaba' diye bakmayacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ülkeyi Mustafa Kemal’in gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracaklarını söyledi. Zeybekçi, "Artık Türkiye, 'başkaları ne der acaba' diye bakmayacak. Başkaları 'Türkiye ne der', diye...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2014 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2014 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeybekci: Artık Türkiye, 'başkaları ne der acaba' diye bakmayacak
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ülkeyi Mustafa Kemal’in gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracaklarını söyledi. Zeybekçi, "Artık Türkiye, 'başkaları ne der acaba' diye bakmayacak. Başkaları 'Türkiye ne der', diye bakacak. O dönemlerin başlarını yaşıyoruz. Bir olarak beraber olarak devam edeceğiz.’’ dedi.

Denizli’nin Çameli ilçesinde Ramazan Sönmez isimli işadamının 4.7 milyon TL’ye mal olacak tesisinin temel atma törenine Bakan Zeybekçi ile birlikte; Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve davetliler katıldı.

Törende açılış konuşması yapan Ekonomi Bakanı Zeybekci, geçen yıl 1. 58 dolar olan Türkiye’deki ortalama ihraç fiyatının bu sene 1. 65 dolar seviyesine ulaştığını ifade etti. Hükümet olarak bu ülkeyi yönetmeye değil, hizmet etmeye geldiklerini ifade eden Zeybekci, “Mustafa Kemal’in gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacağız. Ecdadın bize emanetine sahip çıkacağız. Yeniden bu coğrafyanın, yaklaşık 2 milyarlık coğrafyanın yeniden global bir gücü haline geleceğiz. Artık Türkiye, başkaları ne der acaba diye bakmayacak. Başkaları Türkiye ne der, diye bakacak. O dönemlerin başlarını yaşıyoruz. Bir olarak beraber olarak devam edeceğiz.’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.