Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz: Saimbeyli Adliyesi kaldırılarak ilçe halkı cezalandırıldı

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Saimbeyli’nin köy muhtarlarıyla bir araya gelip, sorunları dinledi. Seyfettin Yılmaz, Saimbeyli’de adliyenin kapatılmasıyla bu ilçedeki vatandaşların cezalandırıldığını vurguladı. Saimbeylili muhtarlar...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yılmaz: Saimbeyli Adliyesi kaldırılarak ilçe halkı cezalandırıldı
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Saimbeyli’nin köy muhtarlarıyla bir araya gelip, sorunları dinledi. Seyfettin Yılmaz, Saimbeyli’de adliyenin kapatılmasıyla bu ilçedeki vatandaşların cezalandırıldığını vurguladı.

Saimbeylili muhtarlar stüdyoya kadar gelen Seyfettin Yılmaz’ın duyarlılığına teşekkür edip, öncelikli çözüm bekleyen sorunları dile getirdi. Seyfettin Yılmaz, Adana Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüttüğü yıllardan bu yana Saimbeyli’nin tüm köylerine ziyaretler yaptığını, muhtarlar ve vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sorunlarını dinlediğini, çözüm üretmek için gayret gösterdiğini anlattı. Yöre halkıyla iç içe olduğunu, Saimbeyli’nin geneline bakıldığında emeğiyle geçimini sağlayan insanların yaşadığını kaydeden Seyfettin Yılmaz şunları söyledi: “Devletine, milletine bağlı, kanunlarına son derece riayet eden insanların yaşadığı Saimbeyli’nin adliyesi kapatılmıştır. Adliye bulunduğu ilçeye artı değer sağlayan bir kurumdur. Suç işlenmiyor olmasından dolayı ödüllendirilmesi gereken Saimbeyli, adliyesi kapatılarak cezalandırılmıştır. Bu kararın alındığı dönemde tepkimizi Meclis kürsüsünden de dile getirdik. Saimbeylililer illa ki suç mu işlemeli ki adliyelere kapatılmasın? Şimdi bu vesile ile bir kez daha tekrarlıyorum.

Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmede de bir kez daha gördük ki imkansızlıklar içinde yaşayan hemşehrilerimizin sıkıntılarına çözüm üretilmiş değil. Devletten yeterince yatırım alma noktasında çok ciddi sıkıntılar devam ediyor. Orada hayat mücadelesi veren insanlarımıza devlet olarak sahip çıkmak lazım. Hizmet alması noktasında, köylerin ihtiyaç duyduğu yatırımların gerçekleşmesi için duyarlı olmak gerekiyor. İnşallah 7 Haziran’da iktidar olduğumuzda öncelikle hizmet götüreceğimiz yerleşimler arasında Saimbeyli ilçemiz ilk sıralarda yer alacak."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.