Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı taksici, saldırı anını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı

Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında yaralanan taksici olay anını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı. Yaralandığını ilk etapta fark etmediğini belirten taksici yerde yatan Rus bir kadını da kurtardığını ifade etti.Atatürk Havalimanı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında yaralanan taksici olay anını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı. Yaralandığını ilk etapta fark etmediğini belirten taksici yerde yatan Rus bir kadını da kurtardığını ifade etti.
Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısı yaşanan yerleri inceleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra havalimanı taksi durağını ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti sırasında, saldırıda yaralanan ve arkadaşlarının yanına gelen bir taksiciden olay anında yaşananları dinledi.
Bacağı sargılı olan taksici, halen mermi çekirdeğinin yaralı bacağında bulunduğunu söyledi. Olay anında aracının yanında bulunduğunu aktaran taksici saldırı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı. İlk etapta yaralandığını fark etmediğini belirten taksici olay anında yaşadıklarını şöyle anlattı; “Felaketti, çok kötüydü. Farkında değildim yaralandığımın. Önce bir arkadaşımı kurtardım, arabaya aldım ilerlemeye başladım. Sonra ilerlerken yerde Rus bir bayan yatıyordu, yardım istiyordu. İnip onu da aldık. O ara tüm taksiciler alabildiği kadar yaralı alıp çıkmaya çalıştı”.
“Bunların İslam’la alakası yok”
Ziyaretin ardından taksicilere kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sık sık tekrarladığı sigara bırakılması çağrısını yineledi. Olayın kendilerini derinden yaraladığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların İslam’la alakası yok” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra alandan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.