Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vural: Piyasada dolaşan birçok Erdoğan var, hangisi doğrudur? (2)

MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, “Hangi Erdoğan? Piyasada dolaşan birçok Erdoğan var, hangisi doğrudur? Hangisi doğruysa bize söyleyen biz de o Erdoğan’la ilgili konuşalım....

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, “Hangi Erdoğan? Piyasada dolaşan birçok Erdoğan var, hangisi doğrudur? Hangisi doğruysa bize söyleyen biz de o Erdoğan’la ilgili konuşalım. Hangisine inanacağız?” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı’nda gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Vural, Başbakan Erdoğan’ın Marmaray’ın açılışında, 5. İzmir İktisat Kongresi’nde ve Yatırım Konseyi toplantısında yaptığı konuşmalarda kendisiyle çeliştiğini iddia etti: “Erdoğan, bu konuşmalarda kendisine yakışanı yaptı. Kadirbilmez bir siyaset anlayışını tekrar etti. Muhalefeti karaladı, çamur attı. Kendinden öncekileri yok saydı. Her nimetten kendine pay çıkarma âdetini yineledi. Kendisiyle çelişen, birbirini yalanlayan açıklamaların altına imza attı. Bunlar da yayınlandı. Konuş babam konuş, yayınla babam yayınla. Ne dediğini, ne yaptığını kimse sorgulamıyor ki. Kendinden önce yapılanları yok sayma alışkanlığı, Marmaray açılışında da devam etti. Konuşmasında bol bol hamaset yaptı. Erdoğan, bu projeye emeği geçenleri yine unuttu. Alzaymır hastalığına mı tutuldu bilmiyorum. Marmaray’da bizim imzamız vardır, irademiz vardır. Kredisini bulan da, bunun fizibilite çalışmalarını yenileyen de, sözleşmesini imzalayan da, inşaat ihalesine çıkan da biziz. Bizim imzamızı inkar mı ediyorsun? Hayaldi, gerçek oldu. Senin rüyanda gördüklerinin biz adımlarını atmıştık. MHP olarak, evet bizim Marmaray’da mührümüz vardır. Ankara-İstanbul hızlı demiryolunda da bizim mührümüz vardır. Gözleri olup da görmeyenlere, kulakları olup da duymayanlara ne diyeceksin? Ne olur bir teşekkür etsen. Sizden önce Türkiye yok muydu?”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.