Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekillerin bilgisayarı FETÖ'ye takıldı!

Meclis'te milletvekillerine dağıtılacak dizüstü bilgisayarlar FETÖ soruşturmasına takıldı. Bilgisayarların dağıtımı da yeni yasama yılına kaldı. Nedeni ise FETÖ soruşturması. Bilgisayarların yeni dönemde dağıtılacağı ve dağıtılacak bilgisayarlarda daha önce konulan 'F' klavye şartının da kaldırıldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vekillerin bilgisayarı FETÖ'ye takıldı!
Meclis Başkanı İsmail Kahraman ocak ayında milletvekillerine gönderdiği mektupla notbook müjdesini bizzat kendisi vermişti. Ama aylar geçti, bilgisayarlardan bir haber çıkmadı. Bu gecikmeyi merak eden milletvekilleri konuyu araştırınca bilgisayarları temin edecek firmanın FETÖ soruşturmasına takıldığı yanıtını aldı.

Habertürk TV'den Sibel Erdem'in haberine göre, Meclis yetkilileri, dizüstü bilgisayarların dağıtımını yapacak firmanın FETÖ soruşturmasına takıldığı için bilgisayarların dağıtılmasının bir süre daha gecikeceğini söyledi.
Meclis kaynakları, daha önce yapılan ihalenin iptal edildiğini ancak yeni yasama yılında milletvekillerine dizistü bilgisayarlarını dağıtmak için çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

F KLAVYE ŞARTI DA KALKTI

Bu arada dağıtılacak dizistü bilgisayarlar için önceden şart koşulan "F klavye" şartı da kaldırıldı. İsteyen artık "Q klavye" de tercih edebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.