Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Kılıç, İlçelerin Nabzını Tutuyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesi ile Bursa’daki çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vekil Kılıç, İlçelerin Nabzını Tutuyor

Çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile devam eden Vekil Kılıç, Gürsu, Kestel, İnegöl ve Yenişehir Belediye Başkanları ile görüştü, ilçelerde incelemelerde bulundu. Vekil Kılıç’a ziyaretlerde AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel de eşlik etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ı makamlarında ziyaret eden Vekil Kılıç, ilçelerin sorunları ve Ankara’da takip edilmesi gereken konuları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

İlçelerin nabzını tutmak açısından Belediye Başkanı ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini ifade eden Vekil Kılıç, ilçe ve belediye başkanlarına yaptığı ziyaretleri önümüzdeki günlerde de devam ettireceğini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.