Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin:

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, "Türkiye NATO’dan çıkacak" dedi.Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ı ziyaret eden Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Vatan Partisi...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, "Türkiye NATO’dan çıkacak" dedi.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ı ziyaret eden Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Vatan Partisi Gaziantep milletvekilli adaylarını tanıttı. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda gazetecilerle bir araya gelen Bedri Gültekin, 1 Kasımda Türkiye’yi milli hükümete götürecek bir sonucu elde etmek olduğunu dile getirerek, "Halkımız Vatan Partisi’ne vereceği destek oranında, 1 kasım sonrası için umudunu büyütmüş olacaktır” şeklinde konuştu. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti salonunda konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, AK Parti, CHP, MHP ve HDP’nin birinci sıra adaylarını halkın önünde tartışma çağrısını da yineledi.
Terör hakkında da konuşan Gültekin, Türkiye’nin terörü durdurabilmesi için NATO’dan kopması gerektiğini belirtti. Gültekin, “Türkiye’nin terörü bitirebilmesi için, Türkiye İran, Irak ve Suriye beraber harekete edecektir. Terörün arkasındaki kuvvet ’bizim müttefik’ diye bildiğimiz kuvvetlerdir. Türkiye NATO’dan çıkacak. Bu ülkede Türk, Kürt kökeni ne olursa olsun, tüm yurttaşların, beraberce kardeşçe, her türlü hakkına saygılı olarak yaşamalarına zemini devlet otoritesiyle sağlanmalıdır. Ve tabi bütün bunların olabilmesi için terörün ezilmesi gerekir. Bakın şimdiki durum 30, 40 senesinden önce daha farklı. 30 sene önce bu ülkede Kürt adının telaffuz edilmediği ve onun cezai yaptırımlarının olduğu bir durum vardı. Bugün ise demokratik haklar anlamında aklınıza gelebilecek bütün hakların elde edildiği bir durum. Yani 30-40 yılın sonunda buraya gelindi. Peki terör eskisine göre niye daha fazla, çünkü mesele Kürt vatandaşların demokratik haklarını elde etmekten çıktı. Kürt meselesi, Amerika’nın bölgeye hakimiyetleri için yürütükleri mücadeleye dönüştü. Kürt hakları emperyalist güçler için bir araç haline geldi. Onun için tam bağımsız bir Türkiye, Bölge ülkeleriyle beraber hareket eden Türkiye, NATO’dan çıkmış olan Türkiye. Terörü önlemenin yolu budur” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.