Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ülkü Ocakları İl Başkanı’ndan MHP İl Başkanı’na Tepki

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil, MHP kongresinde Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i destekleyeceklerini açıklayan MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’a tepki gösterdi. Evcil, “Kendi iline üç tane aday bulup seçime giremeyen...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil, MHP kongresinde Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i destekleyeceklerini açıklayan MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’a tepki gösterdi. Evcil, “Kendi iline üç tane aday bulup seçime giremeyen teşkilatlara yeni yönlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’a tepki gösteren Adem Evcil, “Herkesin bugüne kadar yaptığı çalışmaları bellidir. İstifa etmeden herhangi bir adaya destek açıklaması yapılmasının siyaseten karşılığı bellidir. Mevcut liderimiz varken, çalışmaktan ayaklarına kara sular inen teşkilatlar başka bir aday için destek açıklaması yapmışlar. Adama sormazlar mı bugüne kadar ne yaptınız? Kendi iline 3 tane aday bulup seçime giremeyen teşkilatlara yeni yönlerinde başarılar diliyoruz. Ve buradan bir kez tekrarlıyorum Ülkü Ocakları olarak bizim tek yönümüz, tarafımız, safımız teşkilattır. Genel Başkanımızın izinde, liderimizin emrindeyiz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.