Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan’dan Mardin ve Diyarbakır açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Diyarbakır ve Mardin’de yaşanan patlamalarla ilgili bilgi verdi. Arslan, “Mardin Kızıltepe’de bir polisimiz şehit, 5 polis yaralı, 2 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş. Diyarbakır...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 20:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 20:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Diyarbakır ve Mardin’de yaşanan patlamalarla ilgili bilgi verdi. Arslan, “Mardin Kızıltepe’de bir polisimiz şehit, 5 polis yaralı, 2 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş. Diyarbakır Sur’da da 4 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 polisimiz hafif yaralı” dedi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Genel Kurulu’nda milletvekillerine Mardin ve Diyarbakır’da yaşanan patlamalarla ilgili bilgi verdi.
Arslan, şunları kaydetti:
“Mardin Kızıltepe’de bir polisimiz şehit, 5 polis yaralı, 2 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 15 sivil vatandaşımız yaralı. Diyarbakır Sur’da da 4 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 polisimiz hafif yaralı. Her iki olayda da bomba yüklü araç saldırısı olduğu, olaylarla ilgili kolluk kuvvetlerinin ve yargı mensuplarının çalışmaları devam ediyor.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.