Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan:

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, havalimanları dahil ulaşımla ilgili Türkiye genelinde bir eksiklik olmadığını belirterek, "Bütün havalimanları çalışıyor. Malatya ve Konya havalimanları aynı zamanda askeri havalimanları. Askeri uçakların...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, havalimanları dahil ulaşımla ilgili Türkiye genelinde bir eksiklik olmadığını belirterek, "Bütün havalimanları çalışıyor. Malatya ve Konya havalimanları aynı zamanda askeri havalimanları. Askeri uçakların kallkmaması adına barikatlar yapmıştık. Barikatlar temizleniyor. Gündüz uçuşlarına hazır hale gelecek" dedi.
Bakan Arslan, NTV canlı yayınında konuştu. Havalimanları, karayolları, köprüler ve limanlarda sıkıntı olmadığını anlatan Bakan Arslan, "Limanları GPS üzerinden takip ediyoruz. Herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Karayolları ve köprülerde sıkıntı yok. Demiryollarında sıkıntı olmamakla birlikte, akşam 21.00’e kadar valiliğin talebiyle Marmaray’ı kapatmıştık. 21.00 itibariyle hizmetlere başladı. Sabaha kadar hizmetlerine devam edecek. Havalimanları da dahil ulaşımla ilgili aksayan bir eksiğimiz yok" dedi.
Türksat’ta sabah çok kısa aksama olduğunu anlatan Arslan, "Herhangi kesinti söz konusu değil. Dün akşam Türksat bir müdahaleye maruz kaldı. İki mesai arkadaşımızı şehit verdik. 4 yaralı arkadaşımız vardı. 2’si taburcu edildi, diğer 2’sinin durumları iyi. Antenlerimize uplinklerimize zarar verildi. Sabah onlar da halledildi. Şu anda Türksat’ta uydularımızla ilgili sıkıntı söz konusu değil. Maddi boyutuyla ilgili arkadaşlar çalışıyor. Türksat’ta bugün sabah itibariyle hizmetleri vermek, bizi memnun ediyor. Türksat bütün yayın kuruluşlarına hizmet veriyor" dedi.
Bakan Arslan bir soru üzerine, "Paralel terör örgütüyle mücadele kapsamında gerekli birimlerle çalışma yaparak mücadelemizi sürdürüyoruz. Son 2 gündür bizim bakanlıkta bir durum yok. Geçmişten süregelen bir mücadele sürüyor. 2 görev şehidi arkadaşımıza rahmet diliyorum. İnsanlarımızın da verdiği desteğe hassaten çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz adına geçmiş olsun diyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.