Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Twitter'ı asla açmayız’

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner CNN Türk’te katıldığı Karşı Gündem programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Metiner "Twitter Türkiye mahkemelerin almış olduğu kararlara uymazsa, asla Twitter’ı açmayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2014 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 ‘Twitter'ı asla açmayız’


 

İşte Metiner’in açıklamaları:

 

“BAŞBAKAN İLK TURDA ÇANKAYA’YA ÇIKACAK”

Göreceksiniz Başbakanımız inşallah ilk turda bariz bir farkla Çankaya’ya çıkacak. Devlet başkanı olacak. Herkes Tayyip Erdoğan’ın gücünü de görecek.

 

CHP’nin MHP’nin oylarına şaibe düşmüştür. Ak Parti’nin oylarında paralel yapının oyları yoktur. Dolayısıyla şaibeden bahsedecek olursak CHP ve MHP’nin oyunda şaibe vardır. Biz CHP’nin değişmesine büyük mutluluk duyarız. Ancak CHP bir türlü halk partisine dönüşemedi .

 

ABD’NİN “PENSİLVANYA’DAKİ BEYEFENDİYİ UNUTUN” AÇIKLAMASI

ABD’nin o konularda akıllarını kendilerine saklasınlar. Biz Pensilvanya’yı unuttuk, onlara bıraktık müsterih olsunlar.

 

“TWITTER’I ASLA AÇMAYIZ”

Yolsuzluk susturuculu bir suikast girişimi. Adıma açılan çakma hesaplar var. Twitter’ı yasaklarız. Twitter Türkiye mahkemelerin almış olduğu kararlara uymazsa, asla Twitter’ı açmayız. İnterneti en fazla yaygınlaştıran hükümetiz. Biz okullarda tablet bilgisayarlar dağıtıyoruz.

 

Diyelim ki sizin adınıza açılmış sahte hesaptan, haysiyetiniz zedeleniyor karar aldırıyorsunuz. Twitter bu mahkeme kararına uymazsa…

 

“TWITTER MWITTER TAKMAYIZ”

Biz Twitter mwitter dinlemeyiz. Bir tek vatandaşımızın kişilik hakları her şeyin üstündedir. Kim nasıl anlarsa anlasın. Twitter’ı da YouTube’u da takmayız. İkisini kabul ettirdik. Görüşmelerimiz devam ediyor. Ulaştırma Bakanımız ile beraberdim. İlkesel düşünen insan şöyle yapar. İllegal dinlemenin içeriğine dikkat etmez. Bizde böyle olmalı. Ben bugüne kadar illegal dinlemeleri hiç merak etmedim.

 

“SUÇ İŞLEYEN BİR TEK BAKANIMIZ YOK”

Mesela tapeler, bakanlarımız hakkında oluşturulan tapeler. Suç işleyen bir tek bakanımız yok bizim. Haysiyet cellatlığı yapan bir kısım emniyet mensuplarımız oldu. Suçlu olduğu mahkeme tarafından tespit edilinceye kadar herkesi masum kabul edersiniz.

 

“ŞURADA YANILDIK”

Şurada yanıldık. Darbecilerin torbasının içinde, paralel yapının kendisine karşı olarak gördükleri insanların cezalandırıldığını gördük. Bunu kabul edebilirim. Pek çok masum insan Silivri’de olmaması gereken insan olması gerektiğini söyledim.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.