Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Twitter soytarıları mesaj almıyor'

Yalçın Akdoğan, 'Paralel yapı, daha önceki vesayet odakları gibi milleti tanımıyor, siyasetten anlamıyor. 'Bürokratik akıl' ile 'siyasi akıl' arasında çok fark var' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2014 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2014 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Twitter soytarıları mesaj almıyor'
 Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, “Paralel yapı gerçekten insani hiçbir erdemi, özelliği, hassasiyetin bulunmayan bir makinaya benziyor. Onun için her yol mübah… Ne vicdanı var, ne ahlakı var, ne herhangi bir kutsalı var. Bu makinenin dişlisi olan insanların bireysel özellikleri hiçbir anlam taşımıyor. Kendileri için haram gördüklerini bu makine için helal görüyorlar. Bu yüzden yalanın, iftiranın, karalamanın dibini buldular. Kendi ülkesine ihanet edebilecek kadar akıl ve izandan uzaklar. Paralel yapının uzantısı olan twitter soytarıları ve tetikçi yazarlar kol kola girdikleri CHP gibi milletin mesajını almamakta ısrar ediyorlar. Ancak bu hastalıklı yapı hukuk önünde hesap verdikçe ve ihanetleri mahkum edildikçe kaçacak delik arayacaklar” dedi.

 

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Yeni Şafak gazetesinde Yasin Doğan mahlasıyla kaleme aldığı yazıda, “Olanda hayır vardır. Eğer AK Parti bu paralel saldırıya göğüs geremeseydi Türkiye'de 'vesayet düzeninin' ötesinde 'esaret düzeni' kurulurdu” görüşünü dile getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.