Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci STK’lar İle Gaziantep’te Değerlendirilecek

Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye’nin AB’ye üyelik sürecini sivil toplum kuruşları ile birlikte Gaziantep’te değerlendirecek.Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın katılımı ile 16 Mart 2016 Çarşamba günü saat...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye’nin AB’ye üyelik sürecini sivil toplum kuruşları ile birlikte Gaziantep’te değerlendirecek.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın katılımı ile 16 Mart 2016 Çarşamba günü saat 14.00’te Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde Gaziantepli sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, iş dünyası kuruluşları ve üniversitelerin temsilcilerinin katılımıyla ’Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci’ konulu sivil toplumla diyalog toplantısı düzenlenecek. Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından ’güçlü bir sivil toplum ve güçlü bir Türkiye’ anlayışıyla şimdiye kadar İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Bursa, Antalya, Samsun, Eskişehir, Ankara ve Kayseri’de 10 sivil toplumla diyalog toplantısı düzenlendi. Bu toplantılara binlerce sivil toplum kuruluşunu temsilen yaklaşık 22 bin kişi katıldı.
Toplantıda AB’ye üyelik sürecinde Türkiye’nin değişim ve dönüşümüne katkıda bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’a AB’ye üyelik süreci ile ilgili görüş ve önerilerini ilk elden sunma fırsatını bulacak. Toplantıda ayrıca, Erasmus+ Programı ve Türkiye-AB Mali İşbirliği Programı kapsamında sivil toplum kuruluşlarına verilen destekler konusunda bilgilendirme yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.