Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetiminden 15 Temmuz gazileri için 15 Milyon TL

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şefik Tüzün ve beraberindeki heyeti kabul etti.Başbakan Yıldırım, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şefik Tüzün ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Başbakan Yıldırım, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şefik Tüzün ve beraberindeki heyeti Başbakanlık Resmi Konutu’nda kabul etti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şefik Tüzün, 15 Temmuz darbe girişimini çimento sektörü olarak lanetlediklerini belirterek ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak üzere çalışmalara son hız devam ettiklerini ifade etti. Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu milletin göstermiş olduğu güçlü iradeye ekonomik olarak katkıda bulunmak üzere 15 Temmuz Gazileri için 15 milyon TL katkıda bulundu.
15 Temmuz’un Türkiye’nin demokrasi tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başbakan Yıldırım, milletin Türkiye’nin geleceğini kurtardığını ve bir anlamda İkinci İstiklal Savaşını verdiğini belirtti. Yıldırım, ayrıca dün yapılan MGK’da 15 Temmuz’un Demokrasi ve Şehitler Günü olarak anılması noktasında tavsiye kararı alarak hükümetin bu yönde çalışmalara başladığını ifade etti.
Görüşmede, Başbakan Yıldırım duyarlılıkları için çimento işverenlerine millet adına teşekkür etti ve bu dayanışma ruhunun Türkiye’nin geleceği için hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.