Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türel’den Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Grup Toplantısında Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Hakkında Söylediği Sözlere Sert Tepki Gösterdi. Türel, "chp Genel Başkanının Son Beyanı Çok Büyük Bit Talihsizlik, Ayıp Ve Terbiyesizliktir" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türel’den Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere sert tepki gösterdi. Türel, "CHP Genel Başkanının son beyanı çok büyük bit talihsizlik, ayıp ve terbiyesizliktir" dedi.
"TALİHSİZLİK VE TERBİYESİZLİK"
Antalya Mimarlar Odası ile yapılan asansör protokol imza töreninde konuşan Türel, "CHP’ye baktığınız zaman birçok parti mensubundan sıkça insanı ayrımcılık, cinsi ayrımcılık, dinsel ayrımcılık, mezhebi ayrımcılık gibi bir çok üzücü beyanı görüyoruz. CHP Genel Başkanının son beyanı çok büyük bir talihsizlik, ayıp ve terbiyesizliktir" ifadelerini kaydetti.
"ALLA ISLAH ETSİN"
Yapılanların millet tarafından fark edildiğini aktaran Türel, "Bir cinsel ayrımcılığın üzerinden hükümetin bir bakanına söylenen bu sözü onların edebini, terbiyesini ve siyasi ahlakını en güzel şekilde göstermektedir. Bir hanımefendiye bir bakana hitap ediyorken, cinsel ayrımcılık üzerinden hakareti CHP Genel Başkanı kendisine yakıştırıyorsa benim söyleyeceğim tek söz Allah ıslah etsin" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.