Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turan: "Daha Yerde Cesetler Varken Birilerini Suçlamak Yanlış"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ankara’daki patlamayla ilgili, “Daha yerde cesetler varken o kurum sorumlu, bu kurum sorumlu tarzı açıklamaların siyasi ahlaktan uzak olduğunu düşünüyorum” dedi.AK Parti Çanakkale Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ankara’daki patlamayla ilgili, “Daha yerde cesetler varken o kurum sorumlu, bu kurum sorumlu tarzı açıklamaların siyasi ahlaktan uzak olduğunu düşünüyorum” dedi.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada, “Ankara’daki bu kötü hadiseyi öğrendik, çok sayıda kardeşimizin öldüğü haberini aldık. Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Türkiye, kurulduğu günden bu yana, bu topraklar üzerinde çok farklı sınavlar verdi. Şimdiye kadar terörün çok farklı flamaları oldu, çok farklı isimleri oldu, faklı niyetleri oldu; biz millet olarak bunların üstesinden gelebildik. İstiyorum ki bu oyuna gelmeyelim. Bu terörün istediği kardeş kavgasının büyümesine asla izin vermeyelim. Biz millet olarak bu meseleyi aşacağız. Daha yerde cesetler varken, o kurum sorumlu, bu kurum sorumlu tarzı açıklamaların siyasi ahlaktan uzak olduğunu düşünüyorum. Güvenlik kuvvetlerimiz gerekli çalışmaları yapacak ve failleri kimse bulup adalet önüne çıkaracaktır. Sabırlı ve sakin olmalıyız. Bu millet 75 milyon insanıyla kardeştir. Bu kardeşliğe halel getirecek yaklaşımdan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.