Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TMMOB’dan Miting Çağrısı

TMMOB Bursa İKK Sekreteri Remzi Çınar; DİSK, KESK,TMMOB ve TTB’nin 10 Ekim’de Ankara’da yapacağı "Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi"ne destek çağrısında bulundu.Dört sendikanın ortaklaşa tertip ettiği miting, 10 Ekim Cumartesi günü...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TMMOB’dan Miting Çağrısı
TMMOB Bursa İKK Sekreteri Remzi Çınar; DİSK, KESK,TMMOB ve TTB’nin 10 Ekim’de Ankara’da yapacağı "Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi"ne destek çağrısında bulundu.
Dört sendikanın ortaklaşa tertip ettiği miting, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yapılacak. 9 Ekim Cuma günü saat 23:50’de Bursa’dan da araçların kaldırılacağı mitingle ilgili 4 sendikanın yöneticileri ve üyeleri, Atatürk anıtı önünde basın açıklaması yaptı.
DİSK, KESK, TMMOB, TTB Bursa Bileşenleri adına basın açıklaması yapan TMMOB Bursa İKK sekreteri Remzi Çınar, 10 Ekim’de Ankara’da Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’nde buluşacaklarını ifade etti. Çınar, "Savaşa karşı barışı savunmak, emeğin haklarını geliştirmek, yaşam alanlarımızın, doğamızın, kentlerimizin yağmalanmasını engellemek, iş cinayetlerini ve işçi katliamlarını durdurmak, kadına yönelik şiddete ve kadın cinayetlerine karşı durmak, gençlik geleceğimizdir ölümleri durdurun demek, insanımızın kardeşçe bir arada yaşamasını savunmak, eşit, özgür, demokratik, laik ve bağımsız bir Türkiye için, savaşa inat barış hemen şimdi demek için, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ne katılmaya çağırıyoruz" dedi.
Basın açıklamasına Eğitim-Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.