Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM’den “Kahraman Genel Sekreterini Unuttu” İddiasına Cevap

ANKARA (İHA) – TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın genel sekreterini unuttuğu iddialarına ilişkin, bir unutkanlık, yanlış ya da yanıltıcı bilgi aktarımının söz konusu olmadığını...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANKARA (İHA) – TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın genel sekreterini unuttuğu iddialarına ilişkin, bir unutkanlık, yanlış ya da yanıltıcı bilgi aktarımının söz konusu olmadığını açıkladı.
TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Kahraman Genel Sekreterini unuttu” başlığıyla bazı basın ve yayın organlarında yer alan haber üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtilerek, “Söz konusu haberde Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı’nın ‘TBMM İdari Teşkilatı’nda görevli kişiler arasında başka kurumlarda çalışan, yönetim kurulu üyeliği yapan olup olmadığı sorusuna Meclis Başkanının yanıltıcı cevap verdiği iddia edilmektedir. TBMM İdari Teşkilatı personeli veya yöneticilerinin yönetim kurulu üyeliklerine ilişkin TBMM Başkanlığı’na bildirim yapılmadığından bu yönde bir kayıt tutulmamaktadır. Bu tür sorulara önceki yasama dönemlerinde de aynı mahiyette cevaplar TBMM ilgili birimlerince verilmiştir. TBMM Başkanınca bir unutkanlık, yanlış ya da yanıltıcı bilgi aktarımı söz konusu değildir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.