Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM’den ‘Davetiye’ Açıklaması

TBMM’den, iftar davetiyesinde TBMM’nin logosunun değiştirildiği iddiasıyla ilgili yapılan açıklamada, “Davetiye metnimizde ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün kart üzerine basılmadığı konusunda yapılan tenkitler...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM’den, iftar davetiyesinde TBMM’nin logosunun değiştirildiği iddiasıyla ilgili yapılan açıklamada, “Davetiye metnimizde ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün kart üzerine basılmadığı konusunda yapılan tenkitler yersizdir. Davetiye şablon bir metin olmadığı gibi, programlara bağlı olarak yazı ve tasarımda icabeden değişikliler yapılabilmektedir” denildi.
TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından iftar davetiyesinde TBMM’nin logosunun değiştirildiği iddiasıyla ilgili yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Davetiye metnimizde ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün kart üzerine basılmadığı konusunda yapılan tenkitler yersizdir. Davetiye şablon bir metin olmadığı gibi, programlara bağlı olarak yazı ve tasarımda icabeden değişikliler yapılabilmektedir. Elbette demokratik bir hukuk devletinde egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi milli iradenin yegâne tecelligahı olarak bu vazifeyi ilelebet ifa etmeye devam edecektir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.