Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanvekili Aydın: “El insaf”

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, tütün fabrikası açtığı ile ilgili iddialara, “El insaf” dedi.TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, il genel meclis üyeleriyle istişare ve değerlendirme...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanvekili Aydın: “El insaf”

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, tütün fabrikası açtığı ile ilgili iddialara, “El insaf” dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, il genel meclis üyeleriyle istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Meclis üyeleriyle toplantı yapan milletvekilleri il genel meclis üyelerine konuştu.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi. Ahmet Aydın, “Bazı kişiler bir tütün fabrikası kurduğum dedikodusunu yaymışlar. 750 milyon dolarlık bir fabrikam varmış. Yerini ben bilmiyorum, bu dedikoduyu ortaya atanlarda yerini göstermiyor. Keşke imkanım bir fabrika açsam da insanları istihdam etsem. El insaf diyorum. İnsan biraz vicdanlı olur. Atacaksanız destekli atın” dedi.

Milletvekili Adnan Boynukara ise, tütün konusunun siyasi malzeme yapılmaması gerektiğini belirterek, kendilerinin bu konuyu siyasi malzeme yapmadığını kaydetti.

İbrahim Halil Fırat, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın “Susuz ve yolsuz köy kalmayacak” prensibi ile çalışıldığını belirterek, köylerin kentlere dönüştüğünü dile getirdi.

Salih Fırat ise, İller Bankasından borçlanılması ile kırsal bölgelere hizmetlerin daha hızlı gideceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, son 15 yılda Türkiye çok güzel hizmetlerle tanıştığını belirterek, bu güne kadar destek veren hizmetlerde gönlünü ortaya koyan meclis üyelerine ve bürokratlara teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.