Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Şanlıurfa’da yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve bir vakıf tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Şanlıurfa’da yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve bir vakıf tarafından ortaklaşa düzenlenen yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini konulu konferansta konuştu. Ülkenin koalisyon hükumetleri döneminde yaşadığı sıkıntılara değinen Aydın, Türkiye’nin artık ipleri Avrupa’nın elinde olan bir ülke olmadığını vurguladı. Yeni sistemle birlikte her şeyin daha da güzel olacağını söyleyen Aydın, Şanlıurfalıların 16 nisanda büyük oranda evet diyeceğini belirtti. Aydın, yeni sistemle birlikte meclisin görevlerini yapamayacak duruma geleceği yönündeki söylentilere de tepki göstererek böyle bir şeyin olmadığını dile getirdi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın konuşmasının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte salondaki vatandaşların referandumla ilgili merak ettikleri sorulara cevap verdi.

Programın sonunda ise Ahmet Aydın’a çeşitli hediye ve plaketler takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.