Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanlığı’ndan Açıklama

TBMM Başkanlığı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın Meclis’te grubu bulunan dört siyasi partinin grup başkanvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıyla ilgili açıklama yayımladı.TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Meclis’te...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanlığı, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın Meclis’te grubu bulunan dört siyasi partinin grup başkanvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıyla ilgili açıklama yayımladı.
TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Meclis’te grubu bulunan dört siyasi partinin liderlerine Sayın Meclis Başkanımız; ülkemizin güven, huzur ve refahına karşı artan terör faaliyetleri ve tehdidi konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunulması gayesiyle bir mektup göndermiş ve birer grup başkan vekili yapılacak toplantıya davet edilmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımızın çağrısı üzerine, toplantıya Meclis’te temsil edilen siyasi partilerimizden AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Naci Bostancı, CHP Grup Başkanvekili Sayın Özgür Özel, HDP Grup Başkanvekili Sayın İdris Baluken, MHP Grup Başkanvekili Sayın Oktay Vural partilerini temsilen katılmışlardır” denildi.
Toplantıda, siyasi partilerin görüşlerinin alındığının belirtildiği açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
“Toplantıda grup başkanvekilleri partilerinin bakış açıları çerçevesinde görüş ve önerilerini ifade etmişlerdir. Türkiye Cumhuriyetimiz büyük bir devlettir. Devletimizin ve milletimizin bu ve benzeri badireleri aşacağına olan inancımız tamdır. Sorunların çözüm mercii millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisidir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.