Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Kahraman’a ziyaretler devam ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, “Demokrasi var ve bunun cezalandırma yeri sandıktır. Bir daha ne postalın izi ne de süngünün gölgesi olmayacak inşallah” dedi.Yaşanan darbe girişiminin ardından TBMM Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, “Demokrasi var ve bunun cezalandırma yeri sandıktır. Bir daha ne postalın izi ne de süngünün gölgesi olmayacak inşallah” dedi.
Yaşanan darbe girişiminin ardından TBMM Başkanı Kahraman’a ziyaretler devam ediyor. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da Kahraman’ı ziyaret etti. TBMM Başkanı Kahraman, millet olarak bir araya geldiklerini belirterek, “Topyekün millet bir araya gelmiş durumda. Talihsiz bir vaka. Üzücü bir gelişme. Darbeler oldu ama her seferinde demokrasi ilerleme kaydetti. Dünyanın her köşesinde bedeller ödenerek bir yere geliniyor” dedi.
Kahraman, şunları kaydetti:
“Demokrasi var ve bunun cezalandırma yeri sandıktır. Bir daha ne postalın izi ne de süngünün gölgesi olmayacak inşallah. Bu son hadise de birlik ve beraberliğimizi ispat etti. Halkın kabul etmediği hiçbir hareket başarılı olamaz. Egemenlik milletindir.”
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise, Barolar Birliği ve bütün barolar adına millete geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Devlet kademesine yıllar içinde yerleşmiş, sızmış bir büyük terör örgütü belasıyla karşı karşıyayız. Bu örgütün yargı ve emniyet güçleri içine sızmak suretiyle neler yaptığını, nasıl yerleştiğini ve iyi kadroları nasıl tasfiye ettiklerini gördük. Bununla mücadele ettik” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.