Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Kahraman: "Büyük Başın Derdi Büyük Olur"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye’nin sıkıntılı günler yaşadığını belirterek, "Büyük başın derdi büyük olur" dedi.ASFA İnşaat Firması sahibi Ali Fuat Çerçer’in oğlunun düğün törenine...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye’nin sıkıntılı günler yaşadığını belirterek, "Büyük başın derdi büyük olur" dedi.
ASFA İnşaat Firması sahibi Ali Fuat Çerçer’in oğlunun düğün törenine katılmak üzere dün akşam uçakla Adana’ya gelen Kahraman, bugün de Birlik Vakfı Adana Şubesi’nin verdiği kahvaltıya katıldı. Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Naci Kazan yaptığı konuşmada, Kahraman’ın hayatını ve Türkiye için yaptıklarını duygusal bir biçimde anlattı. Kazan, daha sonra konuşmasını yapmak üzere Kahraman’ı davet etti.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman burada yaptığı konuşmada, "Siyasetin sahasına girdiğimizde konuşmalar biraz dalgalı oluyor. Hele günümüzde oraya hiç girmeyelim" diye konuştu.
Türkiye’nin sıkıntılı günler yaşadığına dikkat çeken Kahraman, "Bunu her zaman söyleriz. Türkiye tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Zor günler hep devam etti. Niye? Türkiye güçlü bir ortak, büyük başın derdi büyük olur. Ancak biz her sıkıntının üzerinden gelmeye alışmış ve başarmış bir milletiz. Bu sıkıntılardan birisi de dışarısı yetmiyormuş gibi, içeride de gelişmemizi önlemek isteyen odakların mevcudiyetidir" dedi.
Kahraman’ın katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Toplantıya Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Adana milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç, Necdet Ünüvar ve Tamer Dağlı, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve çok sayıda iş adamı ve AK Parti’li eski ve yeni yönetici katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.