Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Kahraman: "Bu hain saldırılar terörle mücadele kararlılığımızda en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecek"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Şırnak’ın Cizre ilçesi emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısını kınayarak, şehit polislere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, millete başsağlığı...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Şırnak’ın Cizre ilçesi emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısını kınayarak, şehit polislere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, millete başsağlığı diledi. Kahraman, "Hepimizi üzen bu hain saldırılar terörle mücadele kararlılığımızda en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecek, milli birlik ve beraberliğimize kastedenlere hak ettikleri cevap en ağır şekilde verilmeye devam edecektir" dedi.
TBMM Başkanı Kahraman, Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana gelen saldırıyla ilgili yazılı mesaj yayınladı. Kahraman, Türkiye’nin huzur ve güvenliğine kast eden alçak canilerin, bu sabah da kirli emellerine ulaşmak için Şırnak Cizre’de akıllara durgunluk veren bir vahşet sergilediklerini söyleyerek, "Eli kanlı katiller tarafından gerçekleştirilen bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Hepimizi üzen bu hain saldırılar terörle mücadele kararlılığımızda en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecek, milli birlik ve beraberliğimize kastedenlere hak ettikleri cevap en ağır şekilde verilmeye devam edecektir" ifadesini kullandı.
Millette korku ve panik oluşturma hedefiyle gerçekleştirilen hain saldırılarla birliklerini ve dirliklerini bozacaklarını zannedenlerin büyük bir hüsrana uğrayacaklarının altını çizen Kahraman şunları kaydetti:
"Milletimiz engin feraseti ve tarihi tecrübesiyle birçok büyük fitneyi defetti. Biz milletimize inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah akıl ve gönül birliğiyle teröre karşı da birlik ve beraberlikle her zorluğu aşacağız. Terörle mücadelede verdiğimiz şehitlere yenilerinin ilave olması, milletçe yüreğimizi yaralamakta, sabrımızı zorlamakta ve acımıza acı eklemektedir. Ancak birlik ve bütünlüğümüze kastedenler kendi zalim hırslarının içinde yok olacaklar, hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi teslim alamayacaktır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.