Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı Kahraman 81 İl Ve KKTC’den Gelen Gençleri Kabul Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, 81 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) gelen gençleri kabulünde, “Adil bir Türkiye, adaletli bir Türkiye. Demokrat bir Türkiye. Demokrasiyi içine azmetmiş bir Türkiye”...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, 81 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) gelen gençleri kabulünde, “Adil bir Türkiye, adaletli bir Türkiye. Demokrat bir Türkiye. Demokrasiyi içine azmetmiş bir Türkiye” dedi.
TBMM Başkanı Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile birlikte 81 il ve KKTC’den gelen gençleri tören salonunda kabul etti. Eğitimin her ülkenin birinci meselesi olduğunu vurgulayan Kahraman, gençlerin geleceğe hazırlanmasının ve hazır olmalarının çok önemli olduğunu kaydetti. İnanmanın önemine dikkat çeken Kahraman, “İnanırsanız başarırsınız” ifadelerini kullandı.
Kahraman, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Adil bir Türkiye, adaletli bir Türkiye. Demokrat bir Türkiye. Demokrasiyi içine azmetmiş bir Türkiye. Cumhuriyet. Cumhurun yani halkın hakimiyetin olduğu bir Türkiye. “
Bakan Kılıç ise, Meclis’in millet için çok büyük bir anlamı olduğunu belirterek, “TBMM, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolun rotasını çizen, kararlılığını alan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünün tecelli ettiği kurumdur” dedi.
TBMM Başkanı Kahraman, öğrencilerden gelen hediyeleri kabul etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.