Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Diyarbakır’daki Terör Saldırısıyla İlgili Mesaj Yayımladı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Diyarbakır’da bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili mesaj yayımladı.TBMM Başkanlığı’ndan yayımlanan açıklamada, “Terör vasıtasıyla ülkemizi bölmek ve parçalamak,...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 05:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 05:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Diyarbakır’da bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili mesaj yayımladı.
TBMM Başkanlığı’ndan yayımlanan açıklamada, “Terör vasıtasıyla ülkemizi bölmek ve parçalamak, halkımızı kamplara ayırarak birbirine düşürmek isteyen hain fitne ve fesat odakları, emellerine ulaşamamanın çaresizliğiyle aşağılık ve vahşi yüzünü göstermektedir. Bölge halkını canından bezdirmiş ve insanların nefretini üzerinde toplamış bulunan cinayet çetesinin Diyarbakır’da yaşanan türden vahşi eylemlerden medet umması, bu insanlıktan nasipsiz hainlerle arkasındaki karanlık sinsi güçlerin acziyetini ortaya koymaktadır. Güvenlik güçlerimizin başarısını alçakça cinayetlerle gölgelemeye ve milletimizi karamsarlığa itmeye çalışan malum fesat mihrakları, halkımızın terörle mücadele konusunda devlet yetkililerine çok daha büyük bir kararlılıkla destek vermesini sağlamaktan başka bir sonuç alamayacaklardır. Hain saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletçe başımız sağ olsun” ifadeleri yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.