Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlıses’ten yeni vekil adaylarına 'kormayın konuşun' önerisi

2011 genel seçimlerinde Şanlıurfa’dan bağımsız aday olan ancak daha sonra AK Parti lehine çekilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses memleketi Şanlıurfa’dan seçilen milletvekillerine sitem etti. Meclis'te Şanlıurfa’nın sorunlarını...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tatlıses’ten yeni vekil adaylarına 'kormayın konuşun' önerisi
2011 genel seçimlerinde Şanlıurfa’dan bağımsız aday olan ancak daha sonra AK Parti lehine çekilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses memleketi Şanlıurfa’dan seçilen milletvekillerine sitem etti. Meclis'te Şanlıurfa’nın sorunlarını gündeme getirmeyerek sessiz kalan milletvekillerine isyan eden Tatlıses, yeni listeye de çağrıda bulundu. Twitter hesabından takipçilerine mesaj gönderen Tatlıses: “Şanlıurfa milletvekili seçilen vekillerimize sesleniyorum, lütfen bu dönem konuşun korkmayın!! mikrofonda elektrik yok, sizi çarpmaz...” diyerek tepki gösterdi.
Milleti temsil amacıyla meclise giden milletvekillerinin tanınmadığını öne süren Tatlıses, “Vatandaşa sorsam geçen dönem bir vekilimizin ismini söylermisiniz zannetmiyorum ki birinizi TANISIN!! İster bana kızın isterseniz kızmayın malesef durum böyle...” sözleri ile milletvekillerini eleştirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.