Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tanal: Ankara’da kayıp hazine arazileri var

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki atışma sırasında ortaya atılan iddiaların gün yüzüne çıkartılması için mücadele edeceğinin...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki atışma sırasında ortaya atılan iddiaların gün yüzüne çıkartılması için mücadele edeceğinin altını çizdi. Tanal, Melih Gökçek’in kayıp hazine arazilerinden büyük rant sağladığı iddialarının açıklığa kavuşturulmasını istedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’a yönelttiği soru önergesinde imar uygulamaları sırasında kaybolan hazine arazilerinin akıbetini soran Tanal, TBMM Başkanlığına sunduğu önergede şu sorulara yer verdi: "İmar uygulamaları sonucu Ankara ilimizde kaybolan Hazine arazisi adedi kaçtır? İmar uygulaması sonucu halen bulunamayan kaç adet Hazine arazisi mevcuttur? Hazine arazilerinin bulunamaması nedeniyle bugüne kadar herhangi bir hukuki işlem başlatılmış mıdır? Ankara ilimizin Pursaklar ilçesinde yapılan imar uygulamaları sırasında kaç adet hazine arazisi kaybolmuştur? Bu duruma ilişkin herhangi bir hukuki süreç başlatılmış mıdır?"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.